Saturday, September 3, 2022

Program Liturgic - Contact - Adresa

Program Liturgic


Programul liturgic este anuntat pe pagina noastra de Facebook:
https://www.facebook.com/biserica4eindhoven

Programul general este:
12h30 Utrenie sau Acatist
13h30 Sfânta Liturghie
15h00 Cuvânt de folos
15h10 Botez sau Spovedanie

Adresa

Adresa: Willibrorduskerk, Sint Willibrordstraat 1, 5056 HS Berkel-Enschot | Email: ciprianis10@yahoo.com | Telefon parinte: +32 486265644 (in caz de indisponibilitate, va rugam sa lasati un mesaj scris prin WhatsApp sau SMS)

Parcare Biserica

Pentru parcare, va rog folositi locatia:

Dom S. Dubuissonstraat, 5056 HM Berkel-Enschot
https://goo.gl/maps/cpsrV1Z8X7sTo15Z9

Este chiar in spatele bisericii, langa benzinaria Shell. Aceasta locatie este preferata, ca sa lasam mai mult loc pentru localnicii din fata bisericii.

Mesaj important din partea voluntarilor parohiei

Bună ziua și Doamne ajută! Pentru că vine marea sărbătoare a învierii Domnului nostru Iisus Hristos și vom fi (speram noi) foarte mulți oameni în biserică, dar nu doar pentru această ocazie ci, și pentru fiecare dată când  mergem la biserică, noi, cei care în mod benevol, GRATIS, neplătiți de nimeni contribuim la buna desfasurare a slujbelor, venim cu o listă de lucruri de care trebuie să ținem cont cu toții. Într-o ordine aleatorie acestea ar fi: 

- Atunci când ținem o lumânare aprinsă, NU dăm ceară pe jos. Încropim o forma de protecție, pentru ca ceara sa nu curgă/ cadă. 

- Când mergem la wc, lăsăm curat in urma noastră, cel puțin la fel ca în propria casă. 

- Cand mergem în bucătăria/ camera din spate pentru a sta cu micuții noștri, pentru a alăpta bebe etc, LASAM CURAT, SI ORDINE in urma noastră!!!  

- Atunci când copilașii plâng, încep să se joace prin biserică etc, noi, părinții lor, ii ducem în camerele din spate/ bucătărie pentru a putea restul celor aflați în biserică să fie pe deplin atenți la slujbă

- Nu este autorizata intrarea in biserica cu animale si (foarte important) nu este autorizata intrarea in biserica a persoanelor in stare de ebrietate.

- Nu se mananca si bea in biserica decat dupa ce a fost primita binecuvantarea de la parinte.

Nu este nimeni plătit pentru a face ORDINE SI CURĂȚENIE!!! Daca nu ne îngrijim noi toți de toate acestea, riscăm să nu mai fim primiți de proprietarii bisericii!!! Va mulțumim și Doamne ajută!

Contact

Adresa: Willibrorduskerk, Sint Willibrordstraat 1, 5056 HS Berkel-Enschot | Email: ciprianis10@yahoo.com | Telefon parinte: +32 486265644 (in caz de indisponibilitate, va rugam sa lasati un mesaj scris prin WhatsApp sau SMS)

1 comment:

  1. Cred că ar fi bine să se posteze și pe pagina de Facebook.

    ReplyDelete